Om Elizas

Mit navn er Liza Pedersen.
Jeg er blevet kronisk syg efter tre ulykker i 2000, og har sidenhen kørt op og ned i min fysiske formåen. Jeg er uddannet sløjdlærer på en revalidering i 2007-2009 med en masse supplerende kurser.
Min mand og jeg havde efterfølgende et ønske om at være uafhængige af det offentlige; så jeg arbejde på nedsat tid med at undervise børn i folkeskolen i Håndværk og design, og jeg elsker dét. 
 
Elizas Smykker har haft sin spæde start i tankerne i 2006, og fik navnestempel i 2011 *LIZA*.

I 2012 etablere jeg Elizas Smykker og bliver cvr.registreret. Jeg glædes ved at arbejde med de forskellige materialer og farver, det giver mig god energi, at fordybe mig i smykkernes verden.
 
Elizas Smykker laver unikasmykker i Art Clay Silver og glas, og stilfulde smykker i 830/-, 925/- Sterling sølv, 999/- fin sølv, forgyldt sølv, oxideret og rhodineret sølv, ædelstene, halvædelstene og perler osv.
 
Det er fysisk hårdt for mig, men allervigtigst så giver både børnene og håndværket mig glæde. Det at have Elizas Smykker ved siden af, det giver mig ro og inspiration i form af farver og materialer, som efter tilvirkning giver glæde til dem, der køber dem.

Det er en cirkel af glæde, for når kunderne kan lide mine smykker, og køber enten dem eller min tid til reparationer, så laver jeg igen noget, der giver mig glæde og energi. Det er vigtigt at være en glad (indvendig) og tilfreds voksen qua mit lønmodtagerjob, her er min fornemmeste opgave at lære fra mig, så eleverne kan mærke glæden ved selv at skabe og kunne håndværket selv.
 
Jeg har et ønske om at kunne tilbyde flotte, spændende og sjove smykker til en hver smag i alle aldre.
  
Jeg tager på indkøb på de Danske guldsmedemesser, og handler også med varer, fra Sverige, Norge, Tyskland, England og Kina.
 
Alle Kina varer bliver screenet hos Ædelmetalskontrollen, så vi sikre os at de indeholder tilladte stoffer i forhold til Dansk lovgivning.
 
God fornøjelse på Elizas Smykker.
 
Kontakt mig, hvis du oplever problemer med hjemmesiden: Kontakt@Elizas-smykker.dk
 
Mange kærlige hilsner
Liza
 
Elizas Smykker | Karise - Danmark | Tlf.: 5174 5616 | pedersenliza108@gmail.com